Pas på dig selv med RFID safe Pacsafe

5 gode grunde til at sikre dig imod tyveri

  • Identitetstyveri giver en masse besværligheder
  • At miste sin pung med penge er ærgerligt og dyrt
  • At miste kørekort, pas, betalingskort og sygesikring koster mange penge
  • Det er bedst at komme på forkant, så ens ting ikke kan stjæles
  • Ærgelser over folks mangel på etik og moral

Uddrag fra Politikken af journalist Jakob Mikael Espersen:
I 2012 blev mere end 47.000 danskere således udsat for identitetstyveri, og yderligere 30.000 fik misbrugt deres betalingskort ifølge Det Kriminalpræventive Råd. Det er en stigning på 80 procent i forhold til 2009.
Den øgede adgang til teknologi, gør det meget lettere for tyvene. Vores verden har jo en overflod af informationer man kan google sig til.


Hvordan beskytter du dig selv?

Pacsafe har udviklet en række tasker og punge, der er dobbelt sikret mod tyveri, lynlåsene er ekstra sikret og der er indsat stålwirer, så man ikke kan skære det materialet over.
At noget er RFID-safe bliver en større og større del af vores dagligdag. Det står for Radio Frequency identifikation og det handler om at gøre kort-identifikation mulig i gennem radiobølgeteknologi. Trådløs kommunikation er i dag allerede muligt ved betalingsterminalerne i butikkerne.
Hvis du ikke har RFID beskyttelse indbygget i din pung eller kortholder, kan en forbipasserende scanne dit kort og misbruge det.
De kan lægge dine kortoplysninger ud på nettet og sælge dem til højestbydende, det har man hørt om før.

Skab tryghed med Pacsafe

Regovs.dk forhandler Pacsafe, de forskellige modeller er pæne og utroligt stæke, folk kan vende tilbage til os og bestille en pung magen til den, de fik for 10 år siden, vi har nok ikke helt den samme, men noget der ligner.

Bæltetasker, skuldertasker, rygsække - ja hele produktsortimentet kan bruges af både mænd og kvinder både til rejse og til dagligdags brug. Jeg sad til en fest og så en dame med en rigtig fin sort taske, så opdagede jeg at det var en Pacsafe, da blev jeg også glad, for så vidste jeg at hun var tyverisikret.

Pas på dig selv, der er ikke andre til det, og giv dig selv tryghed på rejsen og i hverdagen med Pacsafe produkterne - de er nemlig sikre ...


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Pacsafe er sikre tasker, punge, rygsække m.m.

Bæltetaske fra pacsafe er super hot og praktisk