Bæltetaske fra pacsafe er super hot og praktisk

En bæltetaske er din bedste ven

En bæltetaske og pengekat er super hot og praktisk, når du skal ud at rejse, på ferietur, en tur i byen eller af sted en dag med familien eller skolen er det altid godt og praktisk med en bæltetaske. Der findes mange varianter af bæltetasker i alle ender af prisskalaen udført i enten læder eller nylon.

Sikker Pacsafe bæltetaske med indsyede stålwire

Søger du en mavetaske der er så sikker som muligt, må det helt klart være en bæltetaske fra Pacsafe du er på udkig efter. De fleste Pacsafe bæltetasker har indsyede stålwire så evt. tyve ikke kan klippe livremmen over, ligeledes er der ofte RFID sikrelommer, hvilket betyder at kreditkort der befinder sig i disse lommer ikke kan scannes for oplysninger så længe de befinder sig i pågældende lomme. En pacsafe taske eller mavetaske er helt klart et godt valg til ferieture og rejser.

Bæltetasker også gode på arbejdet i sommerlandet

Jeg kan huske engang jeg var på vej til en stor udendørs koncert, der var en masse biler og selvfølgelig også en parkerings betaling på 20 kr. pr. bil. Sjovt nok, så kunne jeg se at vedkommende der stod og tog imod penge for parkeringen havde en bæltetaske på, ganske praktisk som en lille pengekasse til mønter og sedler. Så der er en masse praktiske ting en mavetaske kan bruges til både når det gælder fritid og arbejde, den holder styr på penge, pas, billetter og diverse papirer.

Et godt alternativ til din mavetaske er en pengekat, en pengekat kan ofte være skjult og gemt væk under en trøje og på den måde virke ret diskret. En god pengekat kan du også købe i mærket Pacsafe med indsyede stålwire. Pengekatte fåes både i nylon, læder og bomuld. Køb din nye pengekat idag, så er du klar til ferie, arbejde og fritid.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Pacsafe er sikre tasker, punge, rygsække m.m.

Pas på dig selv med RFID safe Pacsafe